AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına bal çalmak

Kahve falında ağzına bal çalmak

Kahve falında ağzına bal çalmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında ağzına bal çalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında ağzına bal çalmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bal kabağı çalmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, namaz kılacağına inanılır.

Kahve falında ağzına bal görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ağzına bal sürmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından bal akmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağza bal sürmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ekmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden bal almak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir