AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ekmek

Kahve falında bal ekmek

Kahve falında bal ekmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük bir servete kavuşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ekmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe bal sürüp yemek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ve bal yemek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında balı ekmekle yemek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek ve bal görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal ekmek yemek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek kısmetin ve başarının engelleneceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek üstü bal yemek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek yokluğun biteceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir