AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bal almak

Kahve falında birinden bal almak

Kahve falında birinden bal almak beğenilen işlere imza atacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, zengin için yoksulluğa, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden bal almak gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Kahve falında bal istemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden bal yemek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, doğru olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle bal yemek kinin ve nefretin son bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında bal çıkarmak işlerin aksamayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağ ve bal görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında çiçek balı yemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, lüks şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir