AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta üç kişi yatmak

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında hastane yatağında yatmak yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak neşesinin yerine geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yatağına yatmak malının da hiç olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yatakta kalabalık yatmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir