AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının vurulmasını görmek

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancın sürekli artacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, her zaman sevgi göreceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının vurulmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında vurulmuş adam görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmamak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vurulup yaralanmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek zahmetinin çoğalacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulacağını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir