AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulup yaralanmak

Kahve falında vurulup yaralanmak

Kahve falında vurulup yaralanmak bolluk içinde yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, harcama gücünün artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında vurulup yaralanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında vurulup yaralanmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında vurularak yaralanmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi vurulurken görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında vurularak öldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini vurulmuş görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir