AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşıta binmek

Kahve falında taşıta binmek

Kahve falında taşıta binmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında taşıta binmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Kahve falında taşıta binmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini taşıdığını görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına inanılır.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında süt taşıdığını görmek rahatsızlık duyulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında döşek taşıdığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında taşıt almak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir