AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içinde böcek görmek

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, dertlerine derman arayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içinde böcek gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek haksızlıklara uğranılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında böcek görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağ böceği görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Kahve falında ağzından böcek kusmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir