AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzın içinde böcek görmek

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzın içinde böcek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek parasal krizler yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağ böceği görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ağzında böcek görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağzından böcek kusmak evlerindeki huzurun artacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir