AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek borçları varsa ödeyeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık yeşil elbise giymek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir