AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek müjdeli haberle geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, onların önüne geçeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir elbise giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, işlerinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir