AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde gömlek görmek

Kahve falında başkasının üzerinde gömlek görmek

Kahve falında başkasının üzerinde gömlek görmek eğleneceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının üzerinde gömlek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında erkek gömleği ütülemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gömlekte kan görmek anne duasının açılacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz gömlek görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gömlek görmek ekonomik gücün çoğalacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli gömlek giymek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir