AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılın uzadığını görmek

Kahve falında kılın uzadığını görmek

Kahve falında kılın uzadığını görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kılın uzadığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Kahve falında kıl uzadığını görmek büyük takdir toplanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılın uzadığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalettir.

Kahve falında kıllarının uzadığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kılların uzadığını görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir