AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde ateş görmek

Kahve falında üstünde ateş görmek

Kahve falında üstünde ateş görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünde ateş gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında ateş üstünden atlamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek sorunlarını bu sayede bitireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde ateş görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde ateş görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir