AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurum atlamak

Kahve falında uçurum atlamak

Kahve falında uçurum atlamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum atlamak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak aradaki buzların eritileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir