AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının turşu yediğini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek kazancın katbekat artacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek eve kapanacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu yediğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine inanılır.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birine turşu yedirmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birinin turşu kurduğunu görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir