AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine turşu yedirmek

Kahve falında birine turşu yedirmek

Kahve falında birine turşu yedirmek mutluluğunun zedeleneceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında birine turşu yedirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında birine turşu yedirmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek daha fazla para kazanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında turşu yediğini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayallerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber turşusu yemek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir