AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber turşusu yediğini görmek

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında biber turşusu yediğini gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber turşusu görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turşu acı biber görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Kahve falında acı biber turşusu görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında biber turşusu almak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında turşuluk biber görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı biber turşusu yemek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biber turşusu yemek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir