AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek işlerinde bereket olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu yediğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında birine turşu yedirmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, helal ekmek yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir