AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin turşu kurduğunu görmek

Kahve falında birinin turşu kurduğunu görmek

Kahve falında birinin turşu kurduğunu görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin turşu kurduğunu gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında turşu kurduğunu görmek rahat bir hayata adım atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin turşu kurduğunu görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu vermek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz turşusu görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut turşusu görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında turşu domates görmek korkularının yok olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı turşu yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir