AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun suda boğulduğunu görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir