AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, mali gücünü yitireceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, kendine döneceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, küs arkadaşların barışacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir