AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hayatına bakacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Davranışlarınızın gerçekten fark yaratabilceği olaylara odaklanmalısınız.

Kahve falında eşinin suda boğulmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan insan görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulanı görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi suda boğulmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, içinin huzurla dolacağına işaret eder.

Kahve falında birinin suda boğulmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir