AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta altın bulmak

Kahve falında sandıkta altın bulmak

Kahve falında sandıkta altın bulmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sandıkta altın bulmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Kahve falında sandıkla altın bulmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandıkta altın bulmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ömür boyu başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandıkta para bulmak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandık bulmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında hazine sandığı bulmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında sandık dolusu altın görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında altın sandığı görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir