AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı çalkalamak

Kahve falında ağzı çalkalamak

Kahve falında ağzı çalkalamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı çalkalamak gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı çalkalamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız çalkalamak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayran çalkalamak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık çalkalamak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt çalkalamak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek zorlukların geride kalacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir