AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız çalkalamak

Kahve falında ağız çalkalamak

Kahve falında ağız çalkalamak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, aradaki buzları eriteceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işarettir.

Kahve falında ağız çalkalamak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında ağız çalkalamak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt çalkalamak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayran çalkalamak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık çalkalamak kötü günlerinin biteceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak ele geçen kazancın günden güne artacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı çalkalamak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak hayalkırıklıklarının giderileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak yüksek mertebeye geleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir