AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı suyla çalkalamak

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı çalkalamak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayran çalkalamak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız çalkalamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt çalkalamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatın tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık çalkalamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında suya ağ atmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir