AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt çalkalamak

Kahve falında yoğurt çalkalamak

Kahve falında yoğurt çalkalamak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çalkalamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında yoğurt çalkalamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayran çalkalamak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında ağız çalkalamak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı çalkalamak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında bulaşık çalkalamak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü yoğurt görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir