AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını suyla çalkalamak

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak hayatında yokluğun başgöstereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, refahının ve varlığının artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında ağzını suyla çalkalamak yaşamının yoluna gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı suyla çalkalamak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında ağzı çalkalamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ağız çalkalamak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulaşık çalkalamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt çalkalamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayran çalkalamak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek susturmak büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir