AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok dikkat çekeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini ağlarken görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını ağlarken görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini ağlarken görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını kel görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bi tanıdığının evlendiğini görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir bayanı görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir