AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek çok iyi paralar kazanılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kısaldığını görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısaldığını görmek sağlıklı ve zinde olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret eder.

Kahve falında saçının kısaldığını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında saçların kısaldığını görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir