AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kısaldığını görmek

Kahve falında saç kısaldığını görmek

Kahve falında saç kısaldığını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, karanlıkların aydınlanacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında saç kısaldığını gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında saç kısaldığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın kısaldığını görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kısaldığını görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların kısaldığını görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir