AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısaldığını görmek

Kahve falında saçını kısaldığını görmek

Kahve falında saçını kısaldığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, imkânlarının çoğalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısaldığını gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında saçın kısaldığını görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç kısaldığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçların kısaldığını görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kısaldığını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir