AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaklaşan güzel günlere, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında saçların kısaldığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işarettir.

Kahve falında saçın kısaldığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısaldığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, tatsızlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kısaldığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kısaldığını görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir