AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kısaldığını görmek

Kahve falında saçların kısaldığını görmek

Kahve falında saçların kısaldığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçların kısaldığını gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Kahve falında saçının kısaldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısaldığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında saçın kısaldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kısaldığını görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir