AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek

Kahve falında saçlarının kısaldığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının kısaldığını gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında saçının kısaldığını görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısaldığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine işarettir.

Kahve falında saç kısaldığını görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kısaldığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kısaldığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçın kısaldığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçının kısaldığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçların kısaldığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir