AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını yapmak

Kahve falında başkasının saçını yapmak

Kahve falında başkasının saçını yapmak insanların alım gücünün azalacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, daha güzelleşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında saç tıraşı yapmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçları bukle yapmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına işarettir.

Kahve falında aynada saç yapmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını yapmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında saçı yapmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları topuz yapmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında gelinin saçını yapmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını yapmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir