AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yapmak

Kahve falında saçı yapmak

Kahve falında saçı yapmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, insanların takdirini kazanacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, isteklerini yerine getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı yapmak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında saçları maşa yapmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını yapmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını yapmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık yapmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında saç topuz yapmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına maşa yapmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında aynada saç yapmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geniş geniş yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir