AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, takdir toplayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirmiş olmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin saç kestiğini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kestirirken görmek ev taşımaya, işiyle nam salacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir