AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek işe gösterilen ilginin artacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sağlığını geri kazanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Kahve falında kardeşinin saçını kestirdiğini görmek ailesinden hayır göreceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini kestiğini görmek de elinin bollaşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kestirmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, canının ve malının garantide olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir