AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmek

Kahve falında saçını kestirmek

Kahve falında saçını kestirmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kötü halin son bulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Kahve falında saçını kestireceğini görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmek istemek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Kahve falında saç kestirmemek huzurun kaçacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçımı kestiğimi görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir