AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis sınavını kazanmak

Kahve falında polis sınavını kazanmak

Kahve falında polis sınavını kazanmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, insanlara yardım edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında polis sınavını kazanmak dünya mallarının çoğalacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında polis okulunu kazanmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Kahve falında polis okulu kazanmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında polisliği kazanmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza tabir olunur.

Kahve falında başkasının sınav kazandığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir