AnaSayfa / Genel / Kahve falında pijama giydirmek

Kahve falında pijama giydirmek

Kahve falında pijama giydirmek çok iyi şeylere, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pijama giydirmek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında pijama takımı giymek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek düşmanların barışacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz pijama giymek iyi zamanlar geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında eski pijama giymek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni pijama giymek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pijama giydiğini görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, anne duasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir