AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski pijama giymek

Kahve falında eski pijama giymek

Kahve falında eski pijama giymek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, işleri yoluna sokacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında eski pijama giymek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında eski pijama giymek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski pijama görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Kahve falında pijama giydiğini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında ipek pijama giymek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pijama giymek dileklerinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Kahve falında pijama giydirmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pijama giymek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir