AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalettir.

Kahve falında tek taşlı altın yüzük görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında altın tek taş yüzük görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek ağız tadının bozulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzüğü kaybetmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir