AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Kahve falında pantolon kesmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulur.

Kahve falında kot pantolon kesmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonu kesmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında kısa pantolon görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hardal sarısı pantolon görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir