AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu kesmek

Kahve falında pantolonu kesmek

Kahve falında pantolonu kesmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, planların sarkacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonu kesmek gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kot pantolon kesmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Kahve falında pantolon kesmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonu kesmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek kötü günleri geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hardal sarısı pantolon görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında pantolon satmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolonunu kirli görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, az maliyetle ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir