AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon kesmek

Kahve falında pantolon kesmek

Kahve falında pantolon kesmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, yüksek diploma alacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon kesmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında pantolon kesmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kot pantolon kesmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pantolonunu kesmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu kesmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında pantolon kaybetmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon yanması görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında gri pantolon giydiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker pantolonu giymek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir