AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa pantolon görmek

Kahve falında kısa pantolon görmek

Kahve falında kısa pantolon görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa pantolon gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kısa pantolon giymek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek ömür boyu süreceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon kısaltmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa pantolon görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir