AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının montunu giymek

Kahve falında başkasının montunu giymek

Kahve falında başkasının montunu giymek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerinde başarılı olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının montunu giymek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında bordo mont giymek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında erkek montu giymek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşe mont giymek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Kahve falında renkli mont giymek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Kahve falında birinin montunu giymek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin montunu giymek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mont giydiğini görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında üst üste mont giymek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir